“Een uniek concept waarbij het begrip 'kennis direct beschikbaar' een nieuwe dimensie krijgt”

CDDN CompLead biedt u online de mogelijkheid om uw eigen adresbestanden te verrijken. Meerdere en vooral betrouwbare datapartners en officiële instanties zorgen voor een kloppend adresbestand. Zo kent u uw prospects of klanten beter, binnen enkele minuten.

Alle facetten van databeheer

Uniformeren van adressen en namen, ontdubbelen, verrijken en een oneindige schat aan marketinginformatie toevoegen aan uw eigen adressenbestanden. Nauwkeurig en overzichtelijk uitgevoerd, want met dat wat verrijkt kan worden met onze datapool met marketinggegevens van datapartners bereiken wij nu al tot 100% zekerheid in de bereikbaarheid van uw prospects.

Het is zelfs mogelijk CompLead als campagne management platform te gebruiken. Wij bieden meer opt-in telefoonnummers (gegenereerd met toestemming van de betreffende persoon voor gebruik voor markertingdoeleinden) met optimale belbereikbaarheid dan wie dan ook. Wij genereren prospectgegevens uit marketinginformatie die aangeboden wordt via onze datapartners als Experian, 4Orange, Wij Special Media en Scoot Media met meer dan 8,5 miljoen opt-in* gegevens. Maar let op: dit opt-in aantal stijgt snel omdat steeds meer van genoemde bedrijven zich verenigen binnen CDDN CompLead.

Opschonen adresgegevens – Valideren, corrigeren en aanvullen van adresgegevens. Ook worden foutieve, niet te verbeteren adressen uitgesloten, beter bekend als de 'mailbaarheidscheck'.

Verhuizers – Markeren van verhuizers en het toevoegen van de volledig nieuwe adresgegevens op basis van verhuisregistraties van de CompLead datapartners die tot 15 jaar teruggaan in de tijd.

Valideren van persoonsnamen – Unieke dienst: valideer en verbeter de naam van een persoon of familie op een adres met behulp van eigen ontwikkelde namen verbeter software.

Telefoonnummervalidatie – Valideer een telefoonnummer op juistheid en verbeter deze. De bronnen van onze datapartners bevatten meer telefoonnummers dan de traditionele databronnen.

Telefoonnummerverrijking – Ontbrekende telefoonnummers toevoegen.

Verhuisd, maar niet gevonden – Registratie van een verhuizer waarvan geen nieuw adres bekend is.

Postfilter markeren – U kunt kiezen welke gegevens u wilt uitsluiten.

Marketing informatie – Voeg marketinginformatie van bijvoorbeeld Experian Mosaic of 4Orange toe om uw doelgroep nog beter te identificeren. Dit is een onuitputtelijke bron van informatie omdat onze datapartners hun marketinginformatie via het CompLead dataplatform aanbieden op een zeer innovatieve manier. U ervaart direct de voordelen.

Ontdubbelen – Ontdubbel uw bestand tegen het adres, e-mail adres, naam, achternaam en telefoonnummer. U kunt zelfs ontdubbelen tegen huisnummertoevoegingen en tegen meerdere bestanden die u aanbiedt. Extreem handig om een schoon mailbaar bestand over te houden.

Doelgroepen selecteren en huren – Het aantal opt-in gegevens stijgt naarmate meer datapartners zich verenigen binnen CompLead. Er is nu al keuze uit meer dan 8,5 miljoen prospectgegevens, inclusief adressen voor Direct Marketing en telemarketing. Daarnaast kunt u kiezen uit vele kenmerken en socio-demografische gegevens. 
 
 Registreer nu en bezoek de marktplaats voor marketeers!