“De diensten van uw partner in marketing intelligence moeten meer opleveren dan ze kosten”

Wij brengen heel veel partners samen die samen werken aan een unieke datapool van kenmerken en andere opt-in gegevens.  Die samen hun kennis van prospectadressen bundelen en dat op een zeer betrouwbare en maatschappelijk verantwoorde manier doen. Die samenwerking maakt onze dienstverlening naast uiterst kwalitatief ook nog eens bijzonder prettig in prijs.

Tarieven

Onze tarieven zijn gebaseerd op een validatietarief en een verbeter- of verrijkingstarief. Het validatietarief is afhankelijk van het aantal door u aangeleverde records. Het tarief voor verbeteren of verrijken van gegevens is afhankelijk van het aantal gegevens dat kan worden toegevoegd. Zo kunnen wij garanderen dat u nooit te veel betaalt voor onze diensten. Ook als u gebruik maakt van gegevens van onze datapartners draagt CDDN CompLead zorg voor de juiste facturatie.

Offerte aanvragen

Graag maken wij geheel vrijblijvend een heldere offerte. In deze prijsopgave wordt rekening gehouden met een staffelkorting. Uiteraard kunt u zich ook direct registreren, in de derde stap van het systeem krijgt u immers voor levering een rapport en kostenopgave.

Voor informatie over onze tarieven kunt u contact opnemen via telefoonnummer 088 835 70 10 of via ons e-mail adres.