“Ook als u die 100.000 mailings vanmiddag nog wilt versturen kunt u op CompLead vertrouwen”

Standaardiseren en uniformeren van gegevens, ontdubbelen van eigen of externe databestanden, namen verbeteren, telefoonnummers of marketinginformatie toevoegen, huren van prospectgegevens? CDDN CompLead biedt het u allemaal middels haar CompLead platform waar gerenommeerde bedrijven hun opt-in data aanbieden.

CompLead: de Marktplaats voor Marketeers

Bestanden inlezen, velden selecteren, diensten selecteren en verwerken. Binnen 10 minuten is een bestand met 100.000 records gecontroleerd, verbeterd en teruggeleverd.

En, ideaal bij ontdubbelen, CDDN CompLead leest en verwerkt 299 bestanden tegelijk. Uw eigen bestanden, want wij beheren niet voor u, dat kunt u zelf als geen ander, wij valideren de gegevens in uw adresbestanden.
Uw adressen worden vergeleken met onze CompLead datapool, onze databank waarin meer dan 8,5 miljoen opt-in gegevens zijn verwerkt door de datapartners van CompLead. Is er een match, dan kunt u uw eigen adressen valideren en verrijken zoals u wenst.

Enig in zijn soort

Het online platform CompLead is op veel gebieden uniek. Zeker als het gaat om datakwaliteit en data-intelligentie. Alle veel voorkomende datahandelingen zijn gebundeld in dit krachtige en betrouwbare platform. CompLead sluit naadloos aan op uw behoefte aan correcte marketingadressen en biedt een moderne oplossing voor de eisen en wensen die u stelt aan de kwaliteit van die adressen zonder dat u alle dataleveranciers afzonderlijk aan tafel heeft gehad, of inkoopcontracten hoeft af te sluiten zijn. Het is allemaal beschikbaar via CompLead, de Marktplaats voor Marketeers.

Overzicht

Het gebruik van CompLead is overzichtelijk en eenvoudig. Alle handelingen worden vanuit één scherm uitgevoerd. U kunt heel precies volgen waar u zich bevindt in het proces en tegelijkertijd controleren of CompLead uw handelingen goed uitvoert.

Geen onnodige ergernis bij de consument

Het Postfilter en het Bel-me-niet-Register zijn standaard onderdeel van de validatiediensten. Consumenten die aangegeven hebben niet meer benaderd te willen worden voor marketingdoeleinden, worden op uw verzoek uitgesloten.

Kwaliteit 

Door voortdurende controle en verbetering van de verschillende marketingbestanden van de gerenommeerde datapartners worden alleen de beste en meest actuele referentiegegevens beschikbaar gesteld. Het platform werkt nauwkeurig, is altijd actueel en zeer snel ten opzichte van andere oplossingen.

Goede prijs-kwaliteit verhouding

U betaalt nooit te veel voor onze diensten. Wat we niet kunnen verbeteren of toevoegen, daar hoeft u ook niet voor te betalen. Een eerlijk en overzichtelijk prijsmodel.

Registreer Kosteloos

Met CompLead:

  • verrijkt u bestanden
  • ontdubbelt u bestanden
  • selecteert u doelgroepen
  • beheert u gebruikers, opdrachten en facturen
  • kunt u meerdere templates opslaan voor supersnel gebruikersgemak