“Het succes van nieuws wordt bepaald door de waarde”

 

Elke waardevolle informatie is nieuwswaardig. Daarom houden wij u graag op de hoogte van nieuws uit het vak en over het vak. Nieuws over wetten, regelgevingen en normen. Nieuws over consumenten. En natuurlijk nieuws over CDDN.

Laatste nieuws

CDDN Summit 12 oktober 2011 druk bezocht

door
Martijn de Boer
| 18 okt 2011

Nieuw-Vennep, 12 oktober 2011. In het Crowne Plaza in Hoofddorp heeft de eerste grote bijeenkomst van CDDN plaatsgevonden. Het thema van deze summit was "Onderhoud van klantendatabases".

Het was een zeer gevarieerd gezelschap en de reacties zijn positief. Met name de grote terugverdien mogelijkheden op data management is bij velen blijven hangen. Een aanwezige vertelt dat zijn organisatie altijd bezig is met verhuisden en overleden klanten, maar staan er niet bij stil dat de gehele keten van invoer tot en met privacyhandhaving ook datakosten met zich mee brengt. "Als je dat proces onder controle hebt, kun je zomaar tientallen procenten besparen op je databudgetten en resources!"

Ook de presentatie van RDC als gastspreker werd goed ontvangen. RDC heeft haar winnende business case uitgelegd, waarmee zij in 2008 de Data Quality Award hebben gewonnen. De aanwezigen hebben veel vragen gesteld en konden achteraf met andere aanwezigen discussiëren over hun beleid omtrent data management.

Een andere bezoeker: "De bijeenkomst was zeer zinvol. Met name het ontmoeten van andere organisaties die met CDDN samenwerken binnen de Consumenten Basis Administratie (CBA) wordt gewaardeerd. Daarmee komt CDDN tegemoet aan de wensen van haar klanten om kennis te kunnen delen met andere gelijkgestemde marketeers die deelnemen in de CBA."

21 Februari 2012 zal de volgende CDDN Summit georganiseerd worden. Zelfde locatie, ander thema: "Invoer en opslag van klantgegevens". Wederom een spraakmakende gastspreker en met welke uitdagingen je te maken hebt op het moment dat je data van klanten vastlegt en invoert.