“Het succes van nieuws wordt bepaald door de waarde”

 

Elke waardevolle informatie is nieuwswaardig. Daarom houden wij u graag op de hoogte van nieuws uit het vak en over het vak. Nieuws over wetten, regelgevingen en normen. Nieuws over consumenten. En natuurlijk nieuws over CDDN.

Laatste nieuws

Philips en De Telegraaf en Happy Home genomineerden Data Quality Award 2011

door
Martijn de Boer
| 19 okt 2011

Op 1 november aanstaande zal voor de zesde maal op rij de Data Quality Award 2011 worden uitgereikt. Na uitvoerig beraad heeft de DDMA vakjury de drie genomineerden bekend gemaakt: Philips Netherlands, Telegraaf Media Groep en Happy Home Vakantiehuizen. De prijswinnaar zal op de Dag van de Datakwaliteit, onder het toeziend oog van 200 bezoekers, bekend worden gemaakt en volgt hiermee de winnaar van 2010 – Het Wereld Natuur Fonds – op.

Sterke cases

Kees Groenewoud, juryvoorzitter Data Quality Award: “Het hoge niveau van de inzendingen toont ook dit jaar aan datbedrijven in toenemende mate investeren in datakwaliteit. Een goed gegeven aangezien data een belangrijke factor is voor het succes van marketingcampagnes en het optimaliseren van de klantrelatie. De genomineerde organisaties illustreren dat er branchebreed een visie op datakwaliteit ontstaat als essentieel onderdeel van de bedrijfsvoering.”

Uitreiking

De Data Quality Award wordt dinsdag 1 november a.s. uitgereikt in het Klooster te Noordwijk. De uitreiking is de feestelijke afsluiting van DDMA’s Dag van de Datakwaliteit. Hier geven gerenommeerde sprekers als Paul Postma, Carolien Besselink van de Belastingdienst en Daniël Rozendal van de Nationale Postcode Loterij vanuit hun expertise inzicht in trends en ontwikkelingen op het gebied van datakwaliteit.

Publieksprijs

Tijdens de Dag van de Datakwaliteit zullen de genomineerden hun cases presenteren aan de circa 200 bezoekers. De aanwezigen hebben tevens een beslissende stem in de toekenning van de publieksprijs. Toegangskaarten voor de Dag van de Datakwaliteit en Data Quality Award 2011 zijn nog verkrijgbaar via de website dagvandedatakwaliteit.nl.

De Dag van de Datakwaliteit en Data Quality Award 2011 worden mogelijk gemaakt door CDDN als Platinum sponsor van de dag en Human Inference, Cendris, Invicta, Alterian, Sandd en DM Interface.