“De diensten van uw partner in datakwaliteit moeten meer opleveren dan ze kosten”

Wij brengen heel veel partners samen die samen werken aan een unieke basisadministratie. Die samen hun kennis van klantenadressen bundelen en dat op een zeer betrouwbare en maatschappelijk verantwoorde manier doen. Die samenwerking maakt onze prijswinnende dienstverlening naast uiterst kwalitatief ook nog eens bijzonder prettig in prijs.

Tarieven

Onze tarieven zijn gebaseerd op een jaarlijkse bijdrage aan de kennisalliantie. Afhankelijk van het aantal klantgegevens wordt een tarief samengesteld. Doordat al onze datamodules modulair zijn opgebouwd, kunt u zelf de meest optimale data kwaliteit oplossing samenstellen. Uiteraard adviseren wij u daarbij. Ook kan gebruik gemaakt worden van data experts die hun sporen binnen het bedrijfsleven verdiend hebben. Informeer naar de mogelijkheden.

Offerte aanvragen

Na een data kwaliteitsscan en een helder briefinggesprek stellen wij samen een heldere datastrategie op. Op basis daarvan maken wij graag, geheel vrijblijvend, een even heldere offerte. Bel voor een afspraak 088 835 70 00 of e-mail ons.