“Wie in oplossingen denkt, denkt in details”

Het uitgangspunt is een betrouwbare basisadministratie. De toegevoegde waarde zijn die gegevens die voor u van belang zijn. Gedetailleerde gegevens. Daarom biedt CDDN haar Consumenten Basis Administratie (CBA) diensten met speciale en gerenommerde databedrijven als Reader's Digest, Experian, WDM Nederland en Overlijdensregister.

Speciale modules voor speciale toepassingen

Elke specialisatie vraagt om inzicht en kennis van de situatie en marketingwensen. CDDN adviseert en levert dat wat u nodig heeft binnen de wettelijke mogelijkheden. Zo zijn al standaard modules ontwikkeld:

Verhuisalert

Bedrijven kampen met het feit dat zij te laat op de hoogte zijn van een verhuizing van een klant waardoor zij hun diensten of producten niet tijdig kunnen aanbieden. Veel van deze bedrijven bieden diensten aan rondom een verhuizing en in het proces voorafgaand aan de verhuizing zijn er vele contactmomenten mogelijk. Wij brengen u bij iedere update op de hoogte van gegevens van klanten die hun woning te koop of te huur hebben staan.

Overlijdensregister

Doelstelling van Overlijdensregister is om te voorkomen dat nabestaanden onnodig post ontvangen van organisaties gericht aan overledenen. Overlijdensregister biedt haar gegevens exclusief via de CBA aan. Hiermee onderstrepen beide partijen het belang van verantwoord en sociaal maatschappelijk direct marketing bedrijven

Jaarlijks sterven ruim honderdveertigduizend landgenoten. Overlijdensregister streeft ernaar het leed als gevolg hiervan voor zowel nabestaanden als bedrijven te verkleinen. Overlijdensregister zorgt ervoor dat organisaties circa vijf dagen na het overlijden hun klantbestand kunnen aanpassen en dat in meer dan 90% van de overlijdensgevallen een registratie plaatsvindt.

Klant kredietrisico

Met behulp van onze kredietrisico index kan de betalingsmoraal van huishoudens worden onderscheiden. Hiermee kunt u uw klantenbestand naar betaalgedrag differentiëren zodat u zelf een keuze kunt maken welke producten aan welke prospect of klant kan worden aangeboden.

Binnen dit concept gaan wij niet uit van het werven van nieuwe klanten, maar gaan wij uit van het opschalen van uw huidige klanten. Er worden profielen samengesteld op basis van kredietwaardigheid. Zo krijgt u inzage in bijvoorbeeld klanten die op korte termijn in betalingsproblemen komen en krijgt u inzage in klanten waar u up- of cross-sell mogelijkheden heeft.

Mede dankzij een balanced score model en een landelijk dekkend kredietwaardigheidbestand, wordt met grote precisie bepaald op welk deel van uw klantbestand meer producten of diensten kunnen worden aangeboden. Uiteraard kunt u het kenmerk kredietwaardigheid ook selecteren voor prospecting doeleinden.

Wij Special Media module

Deze module is speciaal gericht op marketingactiviteiten aan uw klanten gerelateerd aan kinderen. In Nederland worden er ieder jaar een kleine 200.000 kinderen geboren. Samen met de gezinnen waarin ze opgroeien vormen zij een doelgroep die voor u zeer interessant is. Belangrijke data van deze doelgroep hebben wij betrouwbaar en overzichtelijk in kaart gebracht. Iedere keer dat uw databestand opgeschoond wordt, wordt direct gekeken of een gegeven bekend is over de gezinsamenstelling van uw klant.