“U zit niet te wachten op waar u niet in geïnteresseerd bent”“Ik weet waar je huis woont…”. Het is een gevleugelde uitspraak maar o, zo waar. En o, zo vaak weten bedrijven dat niet. Beschikken zij niet over uw juiste gegevens. Omdat u verhuist bent. Omdat… dat kan van alles zijn. Maar zij hebben u nodig. En u hen. Want u wilt profiteren van hun aanbiedingen en diensten. Daarvoor moeten zij u wel kunnen vinden.

U bepaalt zelf of u de juiste post krijgt

Bedrijven en hun marketingmensen zijn niet altijd in staat zijn om in 100% van de gevallen hun klanten, u dus, op een correcte manier te benaderen. Simpelweg omdat zij niet over de juiste gegevens beschikken. Dat kan komen omdat u eens een keertje vergeten bent die verhuizing door te geven maar meestal komt dat omdat die bedrijven slordig omgaan met uw adres. Ze houden het gewoon niet bij.

Klanten benaderen op het juiste adres met de juiste gegevens voorkomt onaangename verrassingen. Kijkt u maar naar uzelf. U zit niet te wachten op die boodschap waar u geen interesse in heeft, of een deurwaarder die de vorige bewoner even wil spreken... Maar als uw energieleverancier u een beter aanbod wilt doen, of uw verzekeringsmaatschappij, dan wilt u daar wel even tijd voor vrij maken,

Oké, het is onmogelijk om een adressenbestand, ook van bestaande relaties van bedrijven, 100% waterdicht te krijgen. Maar het is ons streven daar naar toe te werken.

Wij zijn CDDN.
Communicatie Data Diensten Nederland.

Wij hebben een platform ontwikkeld waarin bedrijven en officiële instanties zoals het Overlijdensregister samenwerken om te komen tot een databank waarin wij de adresgegevens van mensen optimaal beheren in een community. Vergelijk het maar met Wikipedia. Iedere deelnemer deelt zijn of haar kennis van adresgegevens. Uiteraard volgens de strenge wettelijke normen.

Waarom?
Om te zorgen dat u niet ongewenst wordt benaderd.
En om te zorgen dat u die belangrijke boodschap niet mist van de bedrijven waar u klant bent.