“Met de juiste gegevens mist u niets”Dat bedrijven u benaderen met aanbiedingen, dat hoort nu eenmaal bij onze maatschappij, onze samenleving. U als klant levert omzet op en op die omzet draait onze economie. Maar het is wel prettig dat u alleen die aanbiedingen krijgt waarin u geïnteresseerd bent. Daar werkt CDDN heel hard aan.

Veranderen voor een betere communicatie

Gaat u verhuizen? Geef het dan even door. Aan de juiste instanties en vooral die bedrijven waarvan u producten of diensten afneemt. Het zorgt er voor dat uw gegevens juist in de administratie terecht komen en u alleen benaderd wordt met zaken waarin u geïnteresseerd bent.

U kunt ook uw gegevens naar ons mailen: e-mail
Wij zorgen dan dat alle deelnemers aan ons platform van die gegevens op de hoogte worden gebracht. En wij garanderen u: dat kan alleen als u met zo’n bedrijf al een relatie heeft. Dus als u al klant bent, informatie heeft aangevraagd of donateur bent.

Wij zullen nooit uw adresgegevens verkopen of voor andere doeleinden gebruiken en staan onder streng toezicht van de Privacy Autoriteit van DDMA en zijn gecertificeerd om het Privacy Waarborg te dragen.