Blog

“Het succes van nieuws wordt bepaald door de waarde”


Elke waardevolle informatie is nieuwswaardig. Daarom houden wij je graag op de hoogte van nieuws uit het vak en over het vak. Nieuws over wetten, regelgevingen en normen, al helemaal in verband met de nieuwe privacywetgeving. Nieuws over consumenten. En natuurlijk nieuws over CDDN.
 

03 juli 2018

Gaat jouw bedrijf waterdicht met data om? Hoogstwaarschijnlijk niet, met alle nare gevolgen van dien. Gelukkig kun je hier wat tegen doen.

Lees meer
02 juli 2018

Als een klant data met je deelt, vertrouwt diegene je om hier goed op te passen. Vertrouwen is de basis voor succesvol zakendoen, schaad dit dus niet.

Lees meer
29 juni 2018

Je bent er waarschijnlijk volop mee bezig geweest de afgelopen weken: de nieuwe AVG wet. En je bent er zeker de komende tijd ook nog wel mee bezig. Maar wist je dat je ook verplicht bent om je klantdata actueel en correct te houden?

Lees meer
23 mei 2018

25 mei, de dag waarop de nieuwe Algemene Verordening Persoonsgegevens (AVG) van kracht wordt, komt nu al heel snel dichterbij.

Lees meer
21 mei 2018

PwC deed onderzoek onder 385 middel(grote) organisaties. Daaruit bleek dat slechts 42% verwacht klaar te zijn voor de strengere privacyregels.

Lees meer
07 mei 2018

Op 30 april schreef Berry Zwets een artikel voor Techzine. Daarin stond dat een meerderheid van de consumenten vindt dat de boete die een bedrijf betaalt wanneer persoonsgegevens worden gestolen, terecht moet komen bij de slachtoffers en niet bij de overheid.

Lees meer