Blog

“Het succes van nieuws wordt bepaald door de waarde”


Elke waardevolle informatie is nieuwswaardig. Daarom houden wij je graag op de hoogte van nieuws uit het vak en over het vak. Nieuws over wetten, regelgevingen en normen, al helemaal in verband met de nieuwe privacywetgeving. Nieuws over consumenten. En natuurlijk nieuws over CDDN.
 

07 mei 2018

Op 30 april schreef Berry Zwets een artikel voor Techzine. Daarin stond dat een meerderheid van de consumenten vindt dat de boete die een bedrijf betaalt wanneer persoonsgegevens worden gestolen, terecht moet komen bij de slachtoffers en niet bij de overheid.

Lees meer
23 april 2018

Nieuw-Vennep, 23 april 2018 — CDDN, specialist in het valideren, verrijken en optimaliseren van data en dataprocessen vindt in Values Media de ideale partner om ook in België zijn diensten aan te bieden. 

Lees meer
20 februari 2018

Een grote kans dat jij de impact van de nieuwe privacywetgeving onderschat. Want wist je dat maar 36% van de bedrijven op dit moment een concreet plan heeft liggen om de organisatie AVG (Algemene Verordening Persoonsgegevens) -proof te maken? Dat is niet veel! Vooral als je nagaat dat die wet al vanaf 25 mei 2018 geldt. Dit zal flinke invloed hebben op jouw systemen en je werkwijze rondom data.

Lees meer
18 januari 2018

Alles wat je moet weten over de nieuwe Europese wet voor databescherming.

 

Lees meer
20 januari 2017

CDDN ontvangt als eerste bedrijf het NIMA Marketing Integrity Keurmerk voor bedrijven. Alle marketing- en communicatiemedewerkers van CDDN hebben, via het NIMA Integriteitsexamen, een actuele certificering op het gebied van de integriteit.

NIMA introduceerde begin 2016 een Integriteitscode en de daarbij horende mogelijkheid om een examen te doen en een persoonsgebonden Integriteitskeurmerk te halen. Daarnaast wordt de mogelijkheid geboden om als organisatie een keurmerk te behalen.

Lees meer