Wil je meer weten?
Wil je graag teruggebeld worden?

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.
Oplossingen

We helpen jou met het valideren, verrijken en optimaliseren van jouw (klant)data en dataprocessen. Daar zijn we specialist in, al meer dan 15 jaar. Daarbij houden we ons 100% aan alle (privacy gerelateerde) wet- en regelgeving: Privacy First zit in ons DNA. Er zijn verschillende oplossingen. Wij helpen je met het valideren en verrijken van data, doelgroepselectie, het optimaliseren van data(processen) en het controleren van klantgegevens via onze eKYC.

Lees meer over onze oplossingen, of heb je data en wil je eerst met ons sparren over hoe je het meeste uit je data kunt halen? Neem dan contact op

Onze oplossingen

Complete en actuele klantdata

Wist je dat per jaar gemiddeld 15 tot 20% van een klantenbestand vervuild raakt door dubbele registraties, verkeerde invoering van gegevens, verhuizingen, overlijden, echtscheidingen, nieuwbouwwijken en fraudeurs? Dat loopt aardig op na een paar jaar. Zonde, want een niet actueel klantenbestand is onbetrouwbaar, kost geld en wekt irritatie bij klanten. Om jouw klantenbestand compleet en actueel te houden, zorgen we dat we jouw gegevens controleren, corrigeren én aanvullen. 

Klantenbestand uitbreiden

Naast het compleet maken en actueel houden van jouw klantenbestand, helpen we je ook graag aan nieuwe prospects die relevant zijn voor jouw bedrijf. Na het selecteren van je doelgroepen, ontvang je een adressenlijst die precies voldoet aan jouw wensen. Hier zijn allerlei kenmerken mogelijk, zoals postcodegebied, levensfase, inkomen en woonsituatie.