Wil je meer weten?

Oplossingen

We helpen jou met het valideren, verrijken en optimaliseren van jouw (klant)data en dataprocessen. Daar zijn we specialist in, al meer dan 15 jaar. Daarbij houden we ons 100% aan alle (privacy gerelateerde) wet- en regelgeving: Privacy First zit in ons DNA. Er zijn verschillende oplossingen. Denk aan het valideren en verrijken van data, doelgroepselectie en het optimaliseren van data(processen).

Onze oplossingen

Valideren van data

Wist je dat per jaar gemiddeld 15 tot 20% van een klantenbestand vervuild raakt door dubbele registraties, verkeerd invoeren van gegevens, verhuizingen, overlijden, echtscheidingen, nieuwbouwwijken en fraudeurs? Dat loopt aardig op na een paar jaar. Zonde, want dat kost geld en de klantirritatie loopt op. Om jouw klantendatabase continu up to date te houden, zorgen we dat we jouw data valideren, corrigeren én aanvullen. 

Doelgroepselectie

Naast het valideren van de bestaande adressen in jouw bestand, helpen we je ook graag aan nieuwe adressen die relevant zijn voor jouw bedrijf. Na het selecteren van je doelgroepen, ontvang je een adressenlijst die precies voldoet aan jouw wensen. Hier zijn allerlei kenmerken mogelijk, zoals postcodegebied, levensfase, inkomen en woonsituatie.