VerifyMe

Vanaf oktober 2021 wordt online spelen in Nederland gelegaliseerd onder de ‘Wet Kansspelen op afstand’. (Inter)nationale vergunninghouders moeten de persoonsgegevens van hun spelers gaan controleren en registreren: het zogenaamde ‘Know Your Customer’ (KYC).

CDDN VerifyMe

CDDN introduceert VerifyMe, een eKYC module die gemakkelijk door online casino’s te implementeren is en waarmee op een veilige manier volledig aan de Nederlandse ‘Wet Kansspelen op afstand’ wordt voldaan.

CDDN VerifyMe bestaat uit maximaal drie stappen. In 70% van de gevallen is slechts 1 stap nodig voor de speler om het KYC proces te voltooien. Dat betekent dat de speler via CDDN VerifyMe in 200 milliseconden legaal kan spelen! De volgende stappen zijn een intensievere controle van de persoonsgegevens, die pas in werking worden gesteld als de vorige stap niet succesvol is doorlopen.

iDeal en creditcard

In Nederland is iDeal de nummer 1 online betaalmethode. CDDN biedt daarom ook een betaal-API met de betaalmethodes iDeal, VISA en Mastercard. Net als CDDN VerifyMe, volledig op maat en gericht op de Nederlandse markt.

Whitepaper

Benieuwd hoe u snel, makkelijk en op een veilige manier volledig kunt voldoen aan de Nederlandse ‘Wet Kansspelen op afstand’?

Download Whitepaper

* indicates required